kemenes vulkan park
torj ki a hetkoznapokbol
akadálymentes hun au/de eng

Újra nyitva a Kemenes Vulkán Park!

Kedves Látogatók!

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeleteket módosították. Ennek értelmében a szabadidős létesítmények védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak.

  • A rendelet alapján a Vulkánpark tereiben a maszk viselése nem kötelező, de bárki jogosult használni.
  • Fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre. A múzeumtéri bejáratnál érintésmentes kézfertőtlenítő adagoló biztosítja a fertőtlenítést.
  • Az érintőképernyők használatához belépéskor kesztyűt tudunk biztosítani.
  • Múzeumunk online jegyvásárlásra biztatja a látogatókat a Jegymester felületén.(https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/821/Kemenes-Vulkan-Park)
  • A jegypénztárban lehetőség van készpénzmentes fizetési módot (bankkártya, SZÉP kártya) igénybe venni.

Továbbra is vigyázzunk egymásra!

Kellemes kikapcsolódást és feledhetetlen élményeket kívánunk,
Kemenes Vulkán Park

 

 

A KEMENES VULKÁN PARK NYITVATARTÁSA


 

 

A KIÁLLÍTÁS NYITVA

2021. MÁJUS 1-TŐL
KEDDTŐL VASÁRNAPIG
10:00-18:00

2021. NOVEMBER 2-TŐL
KEDD – SZOMBAT
10:00 – 16:00

 

 
Ünnepi nyitvatartás 2021:
Március 15.                    Nemzeti Ünnep 10:00 - 18:00
Április 4-5.                     Húsvét 10:00 - 18:00
Május 1.                         A munka ünnepe   10:00 - 18:00
Május 23 - 24.               Pünkösd         10:00 - 18:00
Augusztus 20.               Állami Ünnep 10:00 - 18:00
Október 23.                  Nemzeti Ünnep  10:00 - 18:00
November 1.                Mindenszentek  Zárva
December 27-30.        Ünnepi nyitvatartás 10:00 - 17:00

 

SÁGHEGYI MÚZEUM NYITVATARTÁSA

MÁJUS 1 - OKTÓBER 31.  (AZ ÜNNEPI NYITVA TARTÁS MEGEGYEZŐ A VULKÁNPARKÉVAL) 

KEDDTŐL VASÁRNAPIG

10:00 - 17:00     

 

 

 

LÁTOGATÓI SZABÁLYZAT

Tisztelt Látogató!

Kérjük, a Kemenes Vulkán Park látogatása során tartsa be az alábbi szabályokat:

RUHATÁR: A ruhatár használata biztonsági okokból kötelező és ingyenes. Kérjük, hogy szíveskedjen a ruhatárban hagyni csomagját, bármilyen méretű hátizsákját és háti táskáját, esernyőjét és 30×40×20 cm-nél nagyobb méretű oldal- vagy kézitáskáját! Karon átvetett, vagy felöltött, de nedves kabátban, illetve télikabátban a kiállítások műtárgyvédelmi okokból nem látogathatóak. A fentieken kívül a kiállítótérbe tilos bevinni palackot, ételt, italt, élő állatot (kivéve a vakvezető kutyát), gyermekjátékot, szúró- és vágóeszközöket, illetve bármit, ami a látogatók és a munkatársak testi épségét, biztonságát, illetve a műtárgyak állapotát veszélyezteti. (Amennyiben egészségileg indokolt, folyadék bevihető kizárólag egy darab, táskában tartott max. 0,5 literes palackban.) A ruhatárban látogatónként 2 db, 40x50x80 cm méretet meg nem haladó csomagot tudunk fogadni. Élő állatot, kerékpárt, rollert nem tudunk elhelyezni. Ezeket az épület előtt erre kijelölt helyen tudja elhelyezni.

FÉNYKÉPEZÉS, VIDEÓZÁS: Fénykép és videofelvétel készítése kizárólag az állandó kiállításokban lehetséges. Fénykép bármely belépőjegy birtokában készíthető, a videózás csak a pénztárban váltott videojeggyel engedélyezett. Vaku-, illetve fényképállvány használata tilos. A felvételek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Az időszaki kiállításokban felvétel készítése semmilyen eszközzel nem megengedett.

TÁRLATVEZETÉS: Kiállításainkon kizárólag az intézmény tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést. Egyéb vezetéshez külön eseti engedély szükséges.

MOBILTELEFON: Kérjük, a kiállítóterekben ne zavarja a többi látogatót hangos beszéddel, mobiltelefonját halkítsa le és ne használja beszélgetésre.

DOHÁNYZÁS: Az intézmény egész területén tilos a dohányzás, elektromos cigaretta használata sem megengedett. Dohányozni az erre kijelölt helyeken, csak az épületen kívül lehetséges.

AKADÁLYMENTESSÉG: Az épület akadálymentesített. A szintek között lifttel lehet közlekedni az érintettek számára. Mozgáskorlátozottak számára a 0. és a 3. emeleten is található akadálymentes mellékhelyiség.

BABA-MAMA BARÁT INTÉZMÉNY: Kisgyerekes szülők számára pelenkázó- és egyben szoptatóhelyiség is rendelkezésre áll.

ZÁRÁSI REND: A pénztár zárása 17.30-kor kezdődik, az utolsó jegyvetélt a kiállítás zárását megelőzően min.1 órával javasoljuk. Kérjük, hogy szíveskedjen elhagyni az épületet 18 óráig, a zárás időpontjáig. (A zárások a szezonális nyitvatartási időnek megfelelően változhatnak.)

CSOPORTOS ÉS CSALÁDI LÁTOGATÁS: A csoportvezetőt, kísérő tanárt illetve szülőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terhel a felelősség azért, hogy csoportjuk minden tagja betartsa a látogatói szabályzatban foglaltakat.

KÖSZÖNJÜK, HOGY EGYÜTTMŰKÖDIK VELÜNK ÉRTÉKEINK MEGŐRZÉSÉBEN